Garancija najbolje cijene

Pregledavanjem naših internetskih ponuda možete biti sigurni, da ćete za svoj boravak u našem Resortu uvijek dobiti najugodniju raspoloživu ponudu i cijenu. Ako ćete u roku od 24 sata po napravljenoj rezervaciji pronaći istu ponudu preko nekog drugog online kanala koji nije naša internet stranica, molimo vas da nam pošaljete detalje objave koju ste pronašli, a mi ćemo vam priznati cijenu koju ste pronašli, te na nju dodati još dodatnih 5 % popusta.

Napraviti rezervaciju putem naše internet stranice je jednostavno i brzo, a u isto vrijeme na jednom mjestu (www.arancini.hr) možete saznati brojne druge informacije o našem hotelu te vam za to nije potrebno pregledavati druge stranice. Rezervacija koja napravljena putem naše stranice ne sadrži nikakvih dodatnih skrivenih troškova.

U slučaju pitanja bilo koje vrste naše će vam osoblje rado priskočiti u pomoć. Kontakt podatke možete pronaći na našoj stranici www.arancini.hr. te na svim koracima online rezervacije.

 

 

Opći uvjeti

  • Za garanciju najugodnije cijene vas molimo da nam u roku od 24 sata po napravljenoj online rezervaciji pošaljete dopis putem emaila na booking@arancini.hr. Dopis mora sadržavati vaše ime i prezime, broj rezervacije te naziv internet stranice na kojoj ste pronašli jeftiniju ponudu paketa kojeg ste rezervirali. Nepotpune reklamacije se neće uzimati u obzir.
  • Garancija najugodnije cijene i popust vezan uz garanciju će se priznati samo ako je obavljena rezervacija i objavljena niža cijena na nekoj drugoj stranici bazirana na istom tipu sobe, istom terminu boravka te ako sadrži iste usluge i uvijete kao i ponuda sa naše internet stranice. Kao dokaz se neće uzimati “screen shot” web stranice.
  •  Garancija najugodnije cijene vrijedi samo i isključivo za online ponude
  • Niža cijena mora biti u jednakoj valuti kao i naša (HRK)

KONTAKT

W: www.arancini.hr
E: booking@arancini.hr
T: +385 22 646 290
A: Ulica Stanka Mićina 9D, 22211 Vodice