Istraži

Postoje mjesta čije boje, okuse i mirise nije moguće zaboraviti, mjesta koja u nama pobuđuju najljepše osjećaje. Vodice su takvo mjesto.

Ovdje ćete naći svoj kutak mediteranskog raja, gdje možete provesti opuštajući odmor i otkriti bezbrojne mogućnosti za dane pune aktivnosti kroz cijelu godinu. Ohladite se u moru sudjelujući u nekom od vodenih sportova, vozite bicikl kroz pitoreskna polja ili posjetite arheološke spomenike u unutrašnjosti. Okusite lokalnu kuhinju i kulturu, otkrijte nova mjesta i doživljaje te dozvolite da gostoljubivost vaših domaćina učini vaš boravak u Vodicama uistinu nezaboravnim. Pozvani ste da stvorite nova iskustva i sjećanja u našem gradu!

sati sunca godišnje

metara plaža

km biciklističkih staza

obližnje zračne luke: Split i Zadar

plave zastave: Blue Beach, Srima, ACI Marina

obližnjih nacionalnih parkova: “NP Kornati” i “NP Krka”

Nacionalni park Kornati

Istražite 89 nezaboravnih otoka, otočića i hridi

Nacionalni park Kornati u turističkim se publikacijama često naziva i nautičarskim rajem. I zaista, slalomom na jedrilici kroz 89 nezaboravnih otoka, otočića i hridi u Nacionalnom parku Kornati, testirat ćete vaše nautičko znanje, posebice ako se vremenske prilike malo zaigraju.

Nacionalni park Krka

Uživajte u prekrasnoj prirodi jednog od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova.

Nacionalni park Krka smješten je uz rijeku Krku, na jugu Hrvatske. Poznat je po kompleksu 7 slapova. Na jugu, vodopad Skradinski Buk okružen je tradicionalnim vodenim mlinovima. Na sjeveru šumska staza prolazi uz još jedan impresivni vodopad, Roški Slap te uz manastir Krka koji je izgrađen povrh drevnih, rimskih katakombi. Otok Visovac dom je franjevačkom samostanu posvećenom Majci od milosti iz 15. stoljeća.

KONTAKT

W: www.arancini.hr
E: booking@arancini.hr
T: +385 22 646 291
A: Ulica Stanka Mićina 9D, 22211 Vodice

NEWSLETTER

Prijavite se i ostvarite dodatne pogodnosti uz naše posebne ponude!